Nieuws uit Togo

ingevoerd op 14-10-2017

Recent ontvingen wij foto’s uit Togo waarop de bouw van het vierde lokaal te zien is. Deze zomer is het tot nu toe opgehaalde geld weer richting Togo gegaan en zie hier(onder het knopje nieuws) het resultaat! Iedereen die daaraan heeft bijgedragen willen we hiervoor hartelijk danken. Er is nog geld nodig om dit lokaal af te kunnen maken en daarom komen we weer in actie.

We staan op de rommel/boekenmarkt van de Missie 27 en 28 oktober in het Regiuscollege aan de Hofstraat in de Schagen. (missie-ontwikkeling-schagen.nl)

Op 3 en 4 november zijn we ook weer aanwezig met een kraam op de Wereldmarkt. Deze keer vindt de markt plaats in de NH kerk op de Markt.

Deze keer verkopen wij rode en gele bloembollen. Hiermee kunt u uw tuin opfleuren en geeft u ook de kinderen in Yokoé een kans om te groeien, doordat u hiermee de bouw van hun schoolgebouw steunt.

De bollen worden gesponsord door de firma Klaver uit Spanbroek, de zakjes door de familie Smit uit Schagen en de flyers door drukkerij Koopman uit Hoorn. Zo kunnen wij de volledige opbrengst ten goede laten komen aan de  bouw van de lokalen. Wij hopen natuurlijk dat we alle bollen verkopen!

bollen voor Togo 1 bollen voor Togo 1
bollen voor Togo 2 bollen voor Togo 2
bollen voor Togo 3 bollen voor Togo 3